Bagremov med

[facebook]

Bagremov med

1kg za samo 8.00 EUR(60.27HRK)

OCIJENI PROIZVOD:

[yasr_visitor_votes size=”large”]

[one_half]

Karakteristike našeg uspjeha su:

 • 100% vlastita proizvodnja
 • Čistoća voska
 • Izbor lokacija
 • Briga o higijeni košnica( košnice su bojane bojom na bazi vode) i vrcaone
 • Konstantan i predan rad sa pčelama
 • Dugogodišnje iskustvo

Garancija kvalitete našeg meda krije se upravo u činjenici da je proizveden u području rijeke Mrežnica i Korane, ekološki čistim područjima s malo obradivih površina, van dosega industrije i njenog zagađenja, bez modernih poljoprivrednih površina.

Također veliku pažnju dajemo higijeni naših košnica – sve su bojane sa eko bojom na bazi vode, te odabirom lijekova za pčele. Vrhunskom tehnologijom pčelarenja, posebnom kontrolom vlage u medu te korištenjem posebnih sakupljača dobivamo propolis najveće čistoće i vrhunske kvalitete.

Med

[/one_half_last]

Nazovite nas i naručite svoj med: 097 739 7971

Pčelarstvo Frketić

Pčelarstvo Frketić sinonim je za domaću proizvodnju meda i pčelinjih proizvoda iznimne kvalitete kojom su osvojili svoje kupce u Hrvatskoj i diljem Europe. Glavna djelatnost je proizvodnja meda i ostalih pčelinjih proizvoda za što je zaslužno nekoliko stacioniranih pčelinjaka na 3 različite lokacije u blizini rijeke Mrežnice i rijeke Korane sa ukupno 150 košnica. Svi pčelinji proizvodi dobiveni su isključivo iz vlastitih pčelinjaka.

[one_half]

Bagremov med

Blagog mirisa i okusa, lagan za želudac s velikimo udjelom fruktoze te je stoga pogodan za malu djecu i dijabetičare. Ima pozitivan utjecaj na dišne puteve, izvrstan je za smirenje, a svojim blagotvornim djelovanjem i nježnom aromom odličan je izbor za zasladiti čaj.

Savjet:Žlica bagremovog meda u 2 decilitra mlakog mlijeka ili čaja od gospine trave, matičnjaka, valerijane te majčine dušice izuzetno smiruje živce i osigurava dobar san. Dobar i kod hunjavice, gripe, prehlade.

 • Blagi okus i miris
 • Pogodan za malu djecu, dijabetičare i srčane bolesnike
 • Preporučljiv za sportaše
 • Pozitivan utjecaj na dišne puteve
 • Izvrstan za smirenje
 • Pomaže kod hunjavice, gripe i prehlade

[/one_half]

[one_half_last]

Med
[/one_half_last]

Nazovite nas i naručite svoj med: 097 739 7971

[one_half]

Karakteristike našeg uspjeha su:

 • Čistoća voska
 • Izbor lokacija
 • Briga o higijeni košnica( košnice su bojane bojom na bazi vode) i vrcaone
 • Konstantan i predan rad sa pčelama
 • Dugogodišnje iskustvo

Garancija kvalitete našeg meda krije se upravo u činjenici da je proizveden u području rijeke Mrežnica i Korane, ekološki čistim područjima s malo obradivih površina, van dosega industrije i njenog zagađenja, bez modernih poljoprivrednih površina. Također veliku pažnju dajemo higijeni naših košnica – sve su bojane sa eko bojom na bazi vode, te odabirom lijekova za pčele. Vrhunskom tehnologijom pčelarenja, posebnom kontrolom vlage u medu te korištenjem posebnih sakupljača dobivamo propolis najveće čistoće i vrhunske kvalitete.

[/one_half]

[one_half_last]

Kontaktirajte nas! I postavite nam pitanje!

  Vaše ime *

  Vaš Email *

  Vaša Poruka

  E-mail:info@pcelarstvo-frketic.hr
  [/one_half_last]

  Nove objave

  DOBRODOŠLI NA STRANICE PČELARSTVA FRKETIĆ

  • Med nije kvarljiva namirnica i može poprimiti tekuće ili čvrsto stanje posve prirodnim i normalnim procesom koji se naziva kristalizacija. Svaki prirodni med kristalizira .Zagrijavanjem do 40 C , med je ponovno tekuć bez posljedica.Zreli med ne sadrži više od 15-20 posto vode o čemu ovisi njegov viskozitet, težina i kristaliziranje. Osim šećera i vode, u medu se nalaze minerali, vitamini, enzimi aminokiseline, organske kiseline kao što su mravlja, jabučna, limunska, octena, jantarna kiselina, pigmenti, razni derivati klorofila, vosak, inulin itd.Po najvisim njemackim standardima kvalitetan med je onaj med koji ima ispod 20%vlage u medu.Nas med ima izmedu 15-18%vlage u medu
  • Propolis je obećavajući ” lijek 21. stoljeća”, prirodni antibiotik i bakteriostatik. Bakterije na njega ne stvaraju otpornost i nema štetnih popratnih djelovanja. Djeluje antivirusno, antibakterijski, antifungicidno i blago anestetski. Sadrži vosak, prirodne smole, eterična ulja i brojne aktivne mikroelemente. Uspješno suzbija viruse gripe i herpesa, a preventivno djeluje kod upale grla i paradontoze. Izuzetne rezultate postiže u liječenju infekcija, opeklina, otvorenih rana, te čireva probavnog sustava. Uklanja natekline kod zubobolje. Redovnom upotrebom jača obrambenu sposobnost imunološkog sustava organizma.Preventivno uzimanje propolisa utječe na očuvanje normalnog funkcioniranja organizma, ublažava tegobe gripe, viroza, raznih upalnih procesa ždrijela i usta, odnosno kod stanja promuklosti i neugodnog zadaha usne šupljine. Zbog svojih antibiotskih svojstava djeluje protuupalno, potiče cirkulaciju i epitelizaciju ozlijeđenog tkiva. Najčešće i najbolje ga se primjenjuje pomiješanog s medom i peludom.
  • Pelud ili cvijetni prah, je jedan od najbogatijih prirodnih izvora hranjivih tvari i sadrži sve potrebne nutritivne tvari. Pomaže u kontroli tjelesne težine, jača imunitet, spriječava umor od fizičkog rada, povećava plodnost, sadrži antioksidacijska svojstva, poboljšava razvoj fetusa, regulira seksualno zdravlje, regulira probavu, smanjuje masniće u krvi, pomaže kod upale jetre, popravlja krvnu sliku, spriječava probleme s prostatom, smanjuje nuspojave kemoterapije, pomaže u liječenju peludnih alergija, povećava broj leukocita, ima protubakterijski učinak, usporava starenje organizma, potiče apetit, potiče rast kose itd.