Cvjetni/livadni med

 

 

Cvjetni/livadni med

 

1kg za samo 10.00 EUR(75.3450HRK)

 

Karakteristike našeg uspjeha su:

 • 100% vlastita proizvodnja
 • Čistoća voska
 • Izbor lokacija
 • Briga o higijeni košnica( košnice su bojane bojom na bazi vode) i vrcaone
 • Konstantan i predan rad sa pčelama
 • Dugogodišnje iskustvo

Garancija kvalitete našeg meda krije se upravo u činjenici da je proizveden u području rijeke Mrežnica i Korane, ekološki čistim područjima s malo obradivih površina, van dosega industrije i njenog zagađenja, bez modernih poljoprivrednih površina.

Također veliku pažnju dajemo higijeni naših košnica – sve su bojane sa eko bojom na bazi vode, te odabirom lijekova za pčele. Vrhunskom tehnologijom pčelarenja, posebnom kontrolom vlage u medu te korištenjem posebnih sakupljača dobivamo propolis najveće čistoće i vrhunske kvalitete.

 

Med

 

Nazovite nas i naručite svoj med: 097 739 7971

Pčelarstvo Frketić

Pčelarstvo Frketić sinonim je za domaću proizvodnju meda i pčelinjih proizvoda iznimne kvalitete kojom su osvojili svoje kupce u Hrvatskoj i diljem Europe. Glavna djelatnost je proizvodnja meda i ostalih pčelinjih proizvoda za što je zaslužno nekoliko stacioniranih pčelinjaka na 3 različite lokacije u blizini rijeke Mrežnice i rijeke Korane sa ukupno 150 košnica. Svi pčelinji proizvodi dobiveni su isključivo iz vlastitih pčelinjaka.

Med

Cvjetni med

Cvjetni med je najuniverzalniji med, a po djelovanju sličan kao i stolisnik među čajevima – preporuča se kod svih tegoba. Blagog je okusa i malo aromatičniji od bagremovog meda. Cvjetni med je izrazito blag za želudac, a njegovo korištenje preporuča se kod svih tegoba jer je skupljan sa više desetaka različitih cvjetova zbog čega se često naziva i livadnim medom.

Pogoduje dišnim putevima (hunjavica, gripa, prehlada), smiruje želudac, dobar je za podizanje energije i razvoj djece. Sastav originalnog hrvatskog cvjetnog meda može biti različit ovisno o podneblju gdje su ga pčele skupljale. Cvjetni med izuzetno je bogat vitaminima, mineralima i elementima u tragovima. Cvjetni med ima najširi spektar djelovanja, jača imunološki mehanizam ljudi svih uzrasta.

 

Nazovite nas i naručite svoj med: 097 739 7971

Karakteristike našeg uspjeha su:

 • Čistoća voska
 • Izbor lokacija
 • Briga o higijeni košnica( košnice su bojane bojom na bazi vode) i vrcaone
 • Konstantan i predan rad sa pčelama
 • Dugogodišnje iskustvo

Garancija kvalitete našeg meda krije se upravo u činjenici da je proizveden u području rijeke Mrežnica i Korane, ekološki čistim područjima s malo obradivih površina, van dosega industrije i njenog zagađenja, bez modernih poljoprivrednih površina. Također veliku pažnju dajemo higijeni naših košnica – sve su bojane sa eko bojom na bazi vode, te odabirom lijekova za pčele. Vrhunskom tehnologijom pčelarenja, posebnom kontrolom vlage u medu te korištenjem posebnih sakupljača dobivamo propolis najveće čistoće i vrhunske kvalitete.

 

 

Kontaktirajte nas! I postavite nam pitanje!

  Vaše ime *

  Vaš Email *

  Vaša Poruka

  Provjera

  E-mail:info@pcelarstvo-frketic.hr